MY AWESOMEZ

Monday, October 24, 2011

Saya Malas

Rasanya dah seminggu belog tak diupdate , tak diupdate tapi diedit , rajin betul aku ni. Yeah , akhirnya exam dah habis , yeay jangan hepi sgt , tahun dpan exam weyh . Tahun ni kita enjoyy , tahun dpan tak boleh sangat dah . Pmr der , jgn harap nak main2 . Alamatnya blog ni tak bertuan lah tahun depan .

Minggu ni cuti , tapi ada latihan tarian . Btw , semalam bufdy silmi . Yeah , bufday entry . Semalam silmi , genap 14 . Dah tua , haha. Tua pun comel . kan silmi
kan ? Natrah ada wish bufday silmi kat blog dia , nak baca ?\Klik sini/

Aku jugak nak wish hepi bufday silmi , thn depan pmr straight A yaww .. Nk tengok silmi , ni ada beberapa gambar dia , tengoklah.

\HAPPY BELATED BUFDAY SILMI/

No comments: